© Chapieter Webdesign
Home Optreden Repertoire Meezingen Wie wij zijn Voor leden Contact

Commissies

Binnen Windkracht Vier is een viertal commissies werkzaam.

Repertoirecommissie

De commissie is verantwoordelijk voor de samenstelling van het repertoire van Windkracht Vier. Ook stelt zij voor ieder optreden, in overleg met de dirigent, het programma vast.  

De commissie bestaat uit: Coby Breuker, Toos van Loenhout,  Nelleke van Sliedrecht, Anke Mous (bestuurslid), Cees Bosmans en Pierre van Broekhoven (dirigent).

Presentatiecommissie

De leden van deze commissie zorgen ervoor dat bij concerten de boodschap van de te zingen liederen en het land van herkomst verwoord worden.  

De commissie bestaat uit: Lida van Dijk-Siebelt, Amie van Eekelen, Cees Bosmans, Hanneke Stuart en Els Vanwesenbeeck (bestuurslid).

PR commissie

Deze commissie verzorgt de publiciteit rondom optredens, is verantwoordelijk voor het beheer van de website en bewaakt de social media en het imago van Windkracht Vier.

De commissie bestaat uit: Anke Mous, Tom Rombouts, Jan Mol.

Beheercommissie

De commissie beheert en verzorgt de instrumenten, geluidsinstallatie en muziekstandaarden die nodig zijn voor repetities en optredens. De commissie bestaat uit: Kees Franken, Harry Sommen, Rob Wolthof en Peter Nuijten (penningmeester bestuur).