© Chapieter Webdesign
Home Optreden Repertoire Meezingen Wie wij zijn Voor leden Contact

Meezingen?

Wil je lid worden of een keer vrijblijvend mee komen zingen?

Dat kan, je bent van harte welkom! We repeteren iedere donderdagavond van 20.00u. tot 22.00u. in de Ontmoetingskerk, Bolwerk Zuid 134 in Bergen op Zoom.

Sopranen en alten zijn goed vertegenwoordigd maar er is altijd plaats voor nieuwe enthousiaste koorleden. De bassen en tenoren kunnen zeker extra versterking gebruiken.

Kom meezingen en kijk of Windkracht Vier bij jou past.

Als je geïnteresseerd bent om bij ons te komen zingen, stuur dan een bericht via het contactformulier. Door een paar repetities bij te wonen bepaal je of ons koor bij je past. Als je je thuis voelt, neemt de dirigent een stemtest af. Samen bepalen jullie bij welke stemsoort je het beste ingedeeld kunt worden.

Wat je nog meer moet weten

We gaan voor kwaliteit hetgeen betekent dat we serieus repeteren. Dit mag echter niet ten koste gaan van de gezelligheid. Halverwege de repetities hebben we een pauze waarin de sociale contacten onder genot van een drankje aangehaald worden. Iedere laatste repetitie van de maand sluiten we af met een borrel en een hapje.

We hechten aan een goede uitstraling. Dit betekent dat we ook aandacht besteden aan de kleding waarin we zingen. We hebben geen specifieke kooroutfit maar streven wel naar een kleurrijke schakering in de kleding.

Net als iedere vereniging kunnen we niet zonder financiële middelen. De contributie bedraagt op dit moment 15 euro per maand of 45 euro per kwartaal.